Dutch Impact Party op ILMC - Nieuwe Locatie en Aanmelden Artiesten

Dutch Impact Party op ILMC (GB)

In maart 2020 organiseert Dutch Music Export wederom een Dutch Impact Party op de International Live Music Conference (ILMC) in Londen. Dutch Music Export is de enige partij die van het evenement toestemming krijgt om een showcase te organiseren als officieel onderdeel van het ILMC programma, en heeft daarmee een unieke positie in handen om Nederlands talent te showcasen aan muziekprofessionals van het hoogste niveau uit de 'live music industry'. 

Aanmelden van artiesten

De lineup van de showcase wordt in samenwerking met de organisatie van ILMC samengesteld. Artiesten kunnen vanaf nu worden aangemeld. Houd er rekening mee dat er, indien de artiest wordt geselecteerd, een langetermijnplan aangeleverd dient worden bij Dutch Music Export. Dit plan moet blijk geven van voldoende visie, realiteitszin, een functioneel niveau van netwerken en de mogelijkheid tot internationaal opereren. Lees hier meer over de gestelde criteria. 

Artiesten kunnen hier worden aangemeld 

Datum: woensdag 4 maart
Tijd: 18:30 - 21:30 
Locatie: Clubini zaal - Baglioni Hotel

Nieuwe locatie: 'Clubini' in Baglioni Hotel

Voor de elfde editie van de Dutch Impact Party op ILMC verhuist de showcase naar de clubzaal van het Baglioni Hotel, tegenover het Hydepark en pal naast het ILMC conferentiecentrum. Het Baglioni hotel is èèn van de twee officiële 'delegates hotels', waardoor de showcase komende editie plaatsvindt in het epicentrum van de aanwezige internationale muziekprofessionals.  

Wil je meer info? Stuur een mail