Handelsdelegatie Wired Music Week voor Nederlandse Dance Professionals

Handelsdelegatie naar Wired Music Week in Maleisië

Half Maart organiseert Dutch Music Export een handelsdelegatie  met Nederlandse dance professionals naar Wired Music Week. Wired Music Week is de grootste dance conferentie van zuid-oost Azië, en richt zich op zowel commerciële vormen van dance, als de meer underground vormen van house en techno. 

Tijdens de conferentie vinden verschillende programma onderdelen plaats zoals panels, keynotes, workshops, speedmeetings en focus lounges. 's Avonds vindt er een festival plaats in 6 verschillende clubs in de stad. Het evenement trekt ruim 2.000 professionele delegates, met name uit Maleisië, Vietnam, Singapore en Indonesië. 

Meer informatie vind je op de website van Wired Music Week.

 

De handelsdelegatie is gericht op Nederlandse dance professionals die (voornamelijk) repertoire van NL artiesten vertegenwoordigen.  Om in aanmerking te komen voor deelname aan de handelsdelegatie, zal iedere professional aannemelijk moeten maken dat Zuidoost-Azië (potentieel) een belangrijke markt is voor de  Nederlandse artiesten die hij of zij vertegenwoordigd. Dit kan bijvoorbeeld door middel van analyse van streaming-cijfers & (digitale) verkoop, interesse vanuit promotors, labels of andere aantoonbare vormen van interesse. 


Let op: later in het jaar zal er nog een aparte handelsdelegatie naar China worden georganiseerd. Wired Music Week is in mindere mate gericht op de Chinese markt. 

 

 

Voorafgaand aan de handels-delegatie wordt er met alle deelnemers een (verplichte) gezamenlijke workshop gehouden, gericht op het zakendoen in Zuidoost-Azië. Hierin wordt de de basis van de cultuur (van het zakendoen), de belangrijkste gebruiken en essentiële marktinformatie uiteengezet. 

Hotelovernachtingen en conferentie registraties worden door Dutch Music Export verzorgd. Elke deelnemer dient echter wel zelf zijn of haar reiskosten te betalen. 

Aanmelden kan hier.

In het aanmeldformulier wordt gevraagd om een bijlage up te loaden, waarin je kan laten weten wat jou beweegredenen zijn om mee te doen. Voeg ook een korte Engelse biografie van jezelf toe. Het aantal beschikbare plekken voor deze missie is beperkt, waardoor er per bedrijf of collectief slechts één persoon kan deelnemen. Wij zullen de kandidaten selecteren op basis van motivatie. 

Wil je meer info? Stuur een mail.