Dutch Music Export naar Reeperbahn en International Festival Forum met ijzersterke lineup.

In totaal zijn er 11 Nederlandse artiesten geboekt voor  Reeperbahn Festival in Hamburg. Tijdens het festival   vindt dit jaar wederom een Dutch Impact Party plaats, op donderdag 19 september van 13:00 - 18:00 in Molotow, waar 8 van de Nederlandse artiesten nogmaals zullen optreden.  Na de showcase zal traditioneel een networking diner worden gehouden , waarbij 50% Nederlandse professionals en 50% internationale professionals  aanwezig zullen zijn.  Tevens is dit jaar een nieuw Duits PR bedrijf, Verstaerker,   ingehuurd om media deals te pitchen voor de Nederlandse artiesten die op het festival spelen. 

De volledige lijst met artiesten en speeltijden vind je hieronder: 

 

 

 

Dit jaar zal Dutch Music Export voor het eerst deelnemen aan het International Festival Forum. Op de conferentie komen 'buyers' en 'sellers' van hoog niveau bij elkaar om zaken te doen, bands te showcasen en te praten over de huidige stand van zaken in de business. 

"An invitation-only event, delegate numbers at IFF are restricted to ensure the platform is focused and productive, with just 250 booking agents and 450 festivals attending. IFF comprises agency showcases, focused networking, panel discussions, workshops and keynote interviews over 2.5 days in Camden, London."

Dutch Impact Party 
Het evenement is een uitgerekende kans voor Nederlandse artiesten om zich in de kijker te spelen bij belangrijke internationale agenten en promoters. De Dutch Impact Party op IFF vindt plaats op woensdag 25 september van 21:00 - 23:30 in The Monarch. De line-up is samengesteld in samenwerking met de programmacommissie van IFF, en is gebaseerd op alle Nederlandse artiesten die international actief zijn en in de afgelopen jaren, in welke vorm dan ook support hebben ontvangen van Dutch Music Export. Artiesten die zullen optreden zijn Jarreau Vandal (live), YĪN YĪN en Chef'Special.