Dutch Music Export Podcast - Afl 2. Major meets Independent

Dutch Music Export presenteert: Dutch Music Export Talks. Een nieuwe podcast die een kijkje geeft achter de schermen van Nederlandse popmuziek die over de grens gaat.

Afl 2. Major meets Independent
Welke connecties zijn belangrijk in de internationale muziekindustrie? Wat is belangrijker, een goede song of de x-factor? En wat is de manier om voet aan de grond te zetten over de grens? Presentator Jochem Tromp praat er in deze aflevering over met Senior A&R Manager van Sony ATV Publishing, Michèle Hamelink, en eigenaar van het artiestenmanagement: For Artistic Reasons, Lijne Kreupeling.

Ze vertellen alles over hun strategie, kennis en bedrevenheid in deze tweede aflevering van Dutch Music Export Talks. Ook geven zij hun favoriete muziektips van Nederlandse bodem die te beluisteren zijn via de Spotify Playlist van Dutch Music Export. 

Luister aflevering 2 op Spotify

 

Aflevering 1 gemist?  Tijdens de eerste aflevering ging presentator Jochem Tromp (Soepermarkt Music Management) in gesprek met Dennis van Leeuwen (manager van o.a. Nana Adjoa) en Adriaan Muts (manager van o.a. Black Sun Empire en Tinlicker).

Luister aflevering 1 op Spotify