Regelingen

Dutch Music Export Marketingregeling

De Marketingregeling voor cofinanciering van internationaal potentievolle groepen of performers voor internationale marketingactiviteiten.
Meer informatie

Dutch Impact Showcase Ondersteuning

De Dutch Impact ondersteuning voor deelname van internationaal potentievolle groepen of performers aan internationale showcase evenementen, festivals en beurzen.
Meer informatie

Bezoekersregeling - Uitnodigen Internationale Professionals

De Bezoekersregeling kan worden gezien als een omgekeerde handelsmissie. Dutch Music Export draagt bij in de reis en verbijfkosten van buitenlandse muziekprofessionals die worden uitgenodigd naar Nederland te komen.
Meer informatie

Snelloket Fonds Podiumkunsten - Toursupport

Naast de regelingen van Dutch Music Export kunnen Nederlandse groepen of performers, die voorstellingen of concerten geven in het buitenland, een reiskostensubsidie aanvragen bij het Snelloket van het Fonds PodiumKunsten. Deze regeling is vooral bedoeld voor relatief eenvoudige projecten met een korte voorbereidingstijd en heeft daarom een versnelde procedure.
Meer informatie

Starters International Business

De SIB-regeling voor Starters International Business. Deze regeling werkt met speciale vouchers voor onder meer de individuele coaching van ondernemers.
Meer informatie